Cavaliere

Cavaliere 

Dette er en familieejet virksomhed som udelukkende har egenproduktion via en fabrik i Tjekkiet og de benytter kun de bedste metervarer fra diverse leverandørerne I verden som f.eks. italienske VITALE BARBERIS, LORO PIANA, REDA og MARZOTTO.

Firmaet siger om sig selv:

”Cavaliere er et familieejet firma, og det hele startede i tekstilbyen Borås, i 1973. Ideen har altid været at levere tøj af høj kvalitet til alle og ikke mindst til en rimelig pris. Vi arbejder med et stort størrelsesområde og har selvfølgelig forskellige modeller til forskellige kroppe.

Vores designafdeling har som hovedmål at designe mode til alle, der leder efter premiumprodukter. Vi tilpasser os de aktuelle tendenser og skaber fantastiske kollektioner med høj kommerciel styrke. Vi tilbyder også et af de bedste lagerservicesystemer i branchen, både hvad angår størrelser, stof og farveinddeling.

Sammen med vores hurtigt voksende modekollektion har vi platformen til at understøtte vores strategi for international ekspansion.

Cavaliere-fabrikken ligger i den lille landsby Jesenik i Tjekkiet, og vi er stolte over at være en af ​​de få fabrikker i verden, der kan producere vores tøj på den traditionelle italienske måde (omend det ikke foregår indenfor italien´s grænser) - men opdateret på en industriel måde.

”Sartorial Make”-konceptet som vi benytter os af betyder at...

  • ...jakkens form er syet sammen i stedet for at bruge varme og lim, hvilket betyder, at jakken forbliver i sin form i et helt liv.
  • ..der bliver brugt lærred af højeste kvalitet for for at give jakken en jævn følelse i sit revers og sine skuldre.
  • ...knapperne er syet på, som skrædderne ville have gjort det.
  • ...skuldrene er skåret ud i hånden for at få en jævn form fra dem til bunden af ærmet.

Og årsagen til det ovenstående er enkel: vi tror på overlegen kvalitet både i stof og fremstilling!”